ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ

Εμποκού: «Ήρθα για την κορυφή»

Τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό οριοθέτησε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη".

Εμποκού: «Ήρθα για την κορυφή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμποκού

Για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη στη Λιβαδειά: «Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα, καθώς η ομάδα πήρε τους πρώτους τρεις πόντους και στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά σαν ομάδα. Με αυτή την ατμόσφαιρα, θεωρώ πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

Για την ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού: «Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πως θα έχουμε αρκετό κόσμο παρ’ ότι παίζουμε εκτός έδρας. Στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και από τότε είχαν καταλάβει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί στην ομάδα. Μου θύμισε αρκετά την ατμόσφαιρα που είχα συναντήσει στη Λεωφόρο σαν ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης. Τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους και τη ζεστή υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Στόχος μας είναι να ζεσταθούμε κι άλλο να συνεχίσουμε έτσι καθώς αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Σίγουρα για αυτό το λόγο ήρθα στον Παναθηναϊκό για να βρεθούμε στην κορυφή και να πετύχουμε πράγματα. Όμως είπα και πριν πως ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε έναν αγώνα. Βέβαια, παιχνίδια όπως αυτά που σε κρατάνε στην κορυφή και ήταν σημαντικό που κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε άνετη νίκη».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ: «Περιμένω να παίξουμε καλά όπως κάναμε και σήμερα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι πολύ καλό να αρχίσουμε με μια νίκη σε έναν τέτοιο αγώνα. Ευελπιστώ να πάρω μερικά λεπτά παραπάνω για να δείξω τι μπορώ να κάνω τόσο στον προπονητή μου, όσο και στους οπαδούς της ομάδας μας που θα γεμίσει το γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.