ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολλημένος με την δουλειά!

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο εκτός από κλειδί στο χορτάρι αποδεικνύεται και μέγας λάτρης της προπόνησης, σπανιότατο για παιδιά με αφρικάνικη καταγωγή.

Κολλημένος με την δουλειά!

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο φαίνεται ότι έχει φάει κόλλημα με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από το ότι παικτικά το παλικάρι είναι κλάση (σπάνιο για Αφρικανούς που συνήθως προσφέρουν ταχύτητα, επιθετικά μαρκαρίσματα και… ζογκλερικά), κάνει «μπαμ» ότι γουστάρει το περιβάλλον που εργάζεται.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα τρέλανε τους πάντες στο Κορωπί όταν ζήτησε να προπονηθεί κανονικά, προερχόμενος από κοπιαστικό ταξίδι, έχοντας αγωνιστεί 75 λεπτά με την εθνική Γκάνας;

Ο 26χρονος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε βελτιωμένος κι εκεί που υπέθετες ότι χρειάζεται προπόνηση. Τα σουτ που εξαπέλυσε στο 22 και στο 27΄ ήταν φαρμακερά (στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι μπάλες έφευγαν…εκτός γηπέδου) και συν τις άλλοις ΔΕΝ αντίκρισε κίτρινη κάρτα, κάτι που είχε συμβεί (κυρίως λόγω διαμαρτυριών) στα τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσε το τριφύλλι στα προκριματικά.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκανέζος είναι ένας πιο διεισδυτικός… Ζέκα αφαιρώντας πολλές πρωτοβουλίες από τον (ανακουφισμένο) αρχηγό που μέχρι πρότινος ήταν αναγκασμένος να τρέχει για δύο, να μοιράζει, να κόβει, να δημιουργεί, τομέας που δεν είναι ο καλύτερός του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.