ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαζεμένες ατυχίες για Κοτσόλη

Τραυματισμός στο πρώτο φιλικό της σεζόν, νέα γκαντεμιά ενόψει Άγιαξ για τον βετεράνο πορτιέρο.

Μαζεμένες ατυχίες για Κοτσόλη

Το καλοκαίρι δεν «πάει» καθόλου τον Στέφανο Κοτσόλη που θα δώσει μάχη με τον χρόνο να ξεπεράσει την ενόχληση που έχει στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού ώστε να πάρει την θέση του στον πάγκο για τον αγώνα με τους Ολλανδούς.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας είναι η μοναδική έμπειρη λύση πίσω από τον Λουκ Στιλ κι ο κόουτς πιστεύει σ’ αυτόν. Ο παίκτης είδε με το καλημέρα τη νέα σεζόν να του προκύπτουν προβλήματα, αρχές Ιουλίου στο φιλικό με την Άαχεν του γύρισε η γλώσσα μετά από σύγκρουση στον αέρα με αντίπαλο επιθετικό κι έχασε τις αισθήσεις του!

Ο 37χρονος γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια πάντα τα καλοκαίρια βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, κλήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες του στα παιχνίδια με Σταντάρ Λιέγης, Μπριζ με τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά, κάτι που τον έφερε στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας. Παρόλα αυτά παραμένει στην ομάδα δηλώνοντάς «στρατιώτης» της.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.