ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φυσική κατάσταση και νοοτροπία

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται πολύ φρέσκος για την εποχή και με νοοτροπία που φτιάχνει τους φίλους του.

Φυσική κατάσταση και νοοτροπία

Είχαμε συνηθίσει τον Παναθηναϊκό ν’ ανεβάζει την απόδοσή του στο β΄ ημίχρονο, συνέβη σ’ όλα τα παιχνίδια της Ευρώπης. Το Σάββατο άλλαξε το έργο κι είδαμε τους παίκτες του Στραματσόνι να πατάνε γκάζι από το πρώτο λεπτό, όπου για εκατοστά δεν μέτρησε το γκολ του Μπεργκ που ουσιαστικά θα «καθάριζε» την αναμέτρηση.

Το «τριφύλλι» παρουσιάζεται πολύ αεράτο αυτή την εποχή, σίγουρα υπάρχουν σκέψεις  που εικάζουν ότι κάποια στιγμή προς το χειμώνα είναι λογικό να παρουσιαστεί κάμψη στην απόδοση μιας και το προπονητικό τιμ θ’ ανεβάσει την ένταση στις προπονήσεις ώστε να βγει η σεζόν. Γι αυτό είναι σημαντική η εξάρθρωση της «Ε.Ο» αφού ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι προσφάτως ο πρωταθλητής σ’ αυτή την αστεία λίγκα μπορεί και να κρινόταν στις… 30 νίκες!

Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που έχει μπει η ομάδα στη σεζόν έχει «φτιάξει» τον κόσμο. Η νοοτροπία ταιριάζει απόλυτα στον μαχητικό Παναθηναϊκό που απαιτούν οι οπαδοί, στη Λιβαδειά μας άρεσε που στο 80′ με το σκορ ήδη στο 3-0, βρέθηκαν στην πλάγια γραμμή έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού ο Ζέκα με τον Ιβάνοφ (!) να κάνουν παγίδα σε αντίπαλο, φάση που κέρδισε το χειροκρότημα πάγκου και εξέδρας. Ουδείς φάνηκε να έχει στο μυαλό του να κρατήσει δυνάμεις για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.