ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα

Επτά παίκτες έχουν προσφέρει τα δέκα γκολ της ομάδας.

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα

Τα προηγούμενα χρόνια (μ’ εξαίρεση την πρώτη σεζόν του Αναστασίου που η ομάδα πήρε γκολ/ασίστ από τους χαφ της, κυρίως Ατζαγκούν, Αμπεντ, Πράνιτς) αν δεν τραβούσαν Μπεργκ, Καρέλης, Πέτριτς ο Παναθηναϊκός «μπλόκαρε», αδυνατώντας να βγάλει φάσεις.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, το τριφύλλι όχι μόνο παράγει συχνά όμορφες στιγμές είτε με ατομικές πρωτοβουλίες, είτε με συνεργασίες αλλά βλέπει πολλούς ποδοσφαιριστές του κοντά στο γκολ. Δέκα τέρματα έχουν σκοράρει εφτά (!) παίκτες, θα μπορούσαν να είναι και οκτώ αν ο επόπτης δεν ακύρωνε το πεντακάθαρο τέρμα του Τζάντο Μέστο στα χασομέρια του ημιχρόνου με τη Μπρόντμπι.

Μικρό κατόρθωμα δεν το λες που σε περίοδο… προετοιμασίας ο σύλλογος έχει πάρει σκορ από Ιμπάρμπο, Μολέδο, Μπεργκ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Ιβάνοφ, Λέτο. Η διάταξη του «Στράμα» κι η υψηλή ποιότητα επιτρέπουν στους πράσινους να σκοράρουν από όλες τις θέσεις.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Που να βρουν θέση στο βασικό σχήμα, Σαμπά-Μολέδο. Φαντάζεστε τι θα γίνετε στις στημένες μπάλες με δύο γύγαντες άνω του 1.90 «μπαστακωμένους» στην περιοχή, έχοντας κοντά Ιμπάρμπο, Λέτο, Μπεργκ που πλησιάζουν τα 190 εκατοστά;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.