ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Άκου ΣΠΟΡ FM 94.6, κέρδισε ένα αυτοκίνητο!

Το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο Citroen C3 1.6cc BlueHDi 75HP Attraction iStreet στον δεύτερο γύρο εορτασμού για τη συμπλήρωση 20 ετών ζωής του.

Άκου ΣΠΟΡ FM 94.6, κέρδισε ένα αυτοκίνητο!

Με ένα απλό μήνυμα από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και για ένα μήνα, μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το σπάνιο και πολύτιμο δώρο αλλά όχι μόνο αυτό.

Συντονίσου στους 94,6 και διεκδίκησε ένα από τα δώρα που εξασφάλισε για σένα ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ένα σκούτερ Bellavita, έξι τηλεοράσεις LED 43, 32 και 24 ιντσών, τέσσερα tablets MLS iQ TAB Atlas, τέσσερα smartphones MLS iQ Talk Color 4G, τέσσερις MLS Destinator κι ένα φορητό Ράδιο-CD με Bluetooth.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΟΥΣ 94,6, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ, ΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Στείλτε SMS στο 19000, γράφοντας SPORTFM – κενό – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και την λέξη ΔΩΡΑ και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε:

Π. Καλαϊτζάκης στο P24.gr: «Δείξαμε καρδιά και αρ@@δια – Τώρα πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα»
Π. Καλαϊτζάκης στο P24.gr: «Δείξαμε καρδιά και αρ@@δια – Τώρα πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα» 660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κλήρωση όλων των δώρων θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην εκπομπή FightClub στη ζώνη 22:00-00:00.

Χρέωση: 1,24€/sms (με Φ.Π.Α) Γραμμή παραπόνων: 2142148020

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.