ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έσβησε» στο γήπεδο ποδοσφαιριστής στη Γαλλία

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 34 ετών ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Μπουρκίνα Φάσο, Μπεν Ιντρίσα Ντερμέ, που υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αγώνα στην Κορσική.

«Έσβησε» στο γήπεδο ποδοσφαιριστής στη Γαλλία

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, Μπεν Ιντρίσα Ντερμέ, που υπέστη καρδιακή προσβολή εντός γηπέδου.

Ο διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο «έσβησε» κατά τη διάρκεια αγώνα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας που διεξήχθη στην Κορσική, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού τιμ των ομάδων και του γηπέδου.

Ο 34χρονος σωριάστηκε στο γήπεδο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντερμέ είχε μακρά καριέρα σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών της Γαλλίας και ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο σύλλογος έκτης κατηγορίας, AJ Biguglia.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.