ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ομιλια στραματσονι

«Πάμε για τη νίκη»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του «ντοπάροντας» τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

«Πάμε για τη νίκη»

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ την Πέμπτη. Ο «Στράμα» έθεσε ως στόχο τη νίκη αλλά είπε στους παίκτες του ότι πρέπει να σεβαστούν τον Αίαντα. Επίσης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό τους ενόψει της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.

Αρχικά είπε: «Το ματς με τον Λεβαδειακό πέρασε και πλέον έχουμε μπροστά μας αυτό με τον Αγιαξ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά στο ματς. Με μυαλό, πάθος και δύναμη θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάρουμε τη νίκη με τον Αγιαξ».

Στη συνέχεια τόνισε:«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία μας. Πάμε να πάρουμε τη νίκη με τον Αγιαξ και τίποτε άλλο. Να μπούμε με νίκη στους ομίλους και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε και τις επόμενες μέρες».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.