ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Διπλό» για την Κ17

Με το… δεξί ξεκίνησαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, καθώς κέρδισαν με 3-1 εκείνους του Ατρόμητου στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, για την 1η αγωνιστική του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

«Διπλό» για την Κ17

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, με τον 16χρονο επιθετικό να σημειώνει χατ τρικ και να οδηγεί την ομάδα του στην κατάκτηση των τριών πρώτων της βαθμών για φέτος!

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος, χάρη στο κοντινό πλασέ του Εμμανουηλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 20ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ,με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, στο 49’, για να έρθει η προσωρινή μείωση του σκορ από πλευράς Περιστεριωτών, στο 63ο λεπτό, χάρη στο πλασέ του Λαχανά. Ωστόσο, ο Εμμανουηλίδης δεν είχε πει την… τελευταία του λέξη και αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε τον Μανδά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3…

ΣΚΟΡΕΡ: 63’ Λαχανάς / 20’-49’-84’ Εμμανουηλίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Πατσικας, Σκουτέρης (37’ Μαράνος), Βιταλιώτης, Στοίλας. Ξενοπανάγος (52′ Λαχανάς), Νιτσάκης, Μουρελάτος, Αυγουστάτος (64′ Σαββίδης), Διακογεωργίου, Λέσι (46′ Χοχλαστός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Κολοκας (82′ Τουρούκης), Σούλτσε (80′ Σέχου), Καλομοίρης (62′ Σπίνος), Χριστοδούλου (46′ Μαντζώρος, 70’Ζωγραφάκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE