ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολύ ήρεμος (παραδόξως!) ο Μπεργκ

Παρότι του ακύρωσαν γκολ και δεν του έδωσαν καταφανέστατα φάουλ στη Λειβαδιά, ο (ευερέθιστος) σταρ είχε το νου του ΜΟΝΟ στο παιχνίδι.

Πολύ ήρεμος (παραδόξως!) ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι γνωστό πως δεν είναι  το πιο ήρεμο παιδί που υπάρχει, ειδικά όταν νιώσει ότι αδικείται ή τον προκαλούν. Πρόσφατα είναι τα γεγονότα του ματς με την Μπρόντμπι όταν ο Σουηδός «πλακώθηκε» με τον Γερμανό προπονητή της, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ενώ τα τελευταία χρόνια ο ηγέτης του τριφυλλιού είχε στοχοποιηθεί από το «σύστημα» που φρόντιζε με ατιμώρητα φάουλ ή κίτρινες κάρτες να τον αποπροσανατολίζει.

Ο διεθνής φορ (παραδόξως) ήταν ήρεμος στη Λειβαδιά παρότι του ακύρωσαν γκολ και στο πρώτο ημίχρονο δεν του έδωσαν καταφανέστατο φάουλ εκατοστά έξω από την περιοχή όταν δύο μπακ του γηπεδούχου τον έκαναν «σάντουιτς». Έμεινε σε …νιρβάνα σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου, γελώντας μάλιστα στις χαμένες του ευκαιρίες!

Μακάρι να έχει δουλέψει στο θέμα «αυτοσυγκέντρωση» ο προπονητής γιατί μόνο εύκολο δεν είναι να μένουν ανεπηρέαστοι οι ποδοσφαιριστές μετά από 20 χρόνια… «ομορφιάς». Ακόμα κι ο ξένοι ρωτούν, μαθαίνουν, ακούν πράγματα για την «Ε.Ο» κι όσο να ‘ναι επηρεάζονται, αφού μια, δυο, τρεις ακόμα κι οι πιο ανυποψίαστοι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουν πως τα λάθη εναντίον τους είναι μονίμως ανθρώπινα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...