ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπιασε τόπο το… Ζηρίνειο!

«Καυτός» εμφανίζεται ο Νίκος Παππάς έξω από τα 6.75!

Έπιασε τόπο το... Ζηρίνειο!

Ο Νίκος Παππάς σκόραρε τέσσερα τρίποντα στα φιλικά με Λαύριο, Κύμη (2+2). Ο Έλληνας γκαρντ αν βελτιώσει το περιφερειακό του σουτ (πέρσι δεν τα πήγε άσχημα έχοντας 36% ευστοχία σε σεζόν με μπόλικα μέσα-έξω αφού δεν ανήκε στις πρώτες επιλογές του Τζόρτζεβιτς) είναι σίγουρο ότι βάζει υποψηφιότητα για τους πρώτους σκόρερ της χρονιάς μιας και λατρεύει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι.

Ο εκρηκτικός άσος έκανε  ατομικές προπονήσεις στο Ζηρίνειο όλο το καλοκαίρι, μάλιστα προ εβδομάδων ο γυμναστής, Μιχάλης Καλαβρός είχε ανεβάσει στο Instagram βίντεο με τον παίκτη  να σουτάρει ασταμάτητα.

«Νίκος Παππάς, 500 τρίποντα τη μέρα», είχε γράψει ο basketball trainer με τον αθλητή να ξεκινά φορτσάτος τη σεζόν όπου καλείται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πρωταγωνιστήσει! Με τον Διαμαντίδη στην εξέδρα του δίνεται ζωτικός χώρος να δείξει τα προσόντα του σε ομάδα που λες κι έχει χτιστεί πάνω του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με Φελντέιν, Τζειμς, Καλαθης να τον συναγωνίζονται στην ταχύτητα αλλά και στον καλό καρπό (με εξαίρεση –προς το παρόν- τον αρχηγό) ο Νίκος θα έχει την ευκαιρία για πολύ run n’ gun μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.