ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να κοιτάξει να βελτιωθεί παντού

Κρίμα είναι γκαρντ σχεδόν δύο μέτρα και με χέρι αλφάδι σαν τον Λευτέρη Μποχωρίδη να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το σκοράρισμα.

Να κοιτάξει να βελτιωθεί παντού

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε προ ωρών ότι δεν τον ενδιαφέρει να σκοράρει αλλά μόνο να παίζει άμυνα, προφανώς επειδή στον προπονητή του αρέσουν τέτοιοι παίκτες. Καλά όλα αυτά να βλέπουμε και το στυλ αθλητή το οποίο εξετάζουμε.

Ο τέως γκαρντ του Άρη έχει όλα τα προσόντα να γίνει «εξολοθρευτής» (ψηλός, μεγάλα άκρα) όμως θ’ αποβεί ενάντια στο ταλέντο του αν προσπαθήσει να τελειοποιηθεί μόνο εκεί κι αμελήσει άλλα πράγματα που είναι βασικά για πόιντ (σουτ, ντρίμπλα, δημιουργία, κίνηση χωρίς μπάλα). Χρόνια τώρα αρκετοί φωνάζουν ότι βαλτώνουμε από άποψη ταλέντου αφού μαθαίνουμε τους πιτσιρικάδες μόνο πως να «καταστρέφουν». Που και που εμφανίζονται μερικές εξαιρέσεις (σαν τους Αντετοκούνμπο ή τον Παπαγιάννη και τον Χαραλαμπόπουλο) και μετά μένουμε να αναρωτιόμαστε τι παραπάνω έχουν οι άλλοι.

Απαραίτητη η αμυντική προσήλωση όμως δεν σε κάνει πλήρη παίκτη ιδίως αν αμελήσεις καίριους τομείς. Ο Μποχωρίδης με 1.96 ύψος, πολύ καλό ποσοστό στο περιφερειακό σουτ, εκτός από την άμυνα καλείται να βελτιωθεί ΚΥΡΙΩΣ σε θέμα μπασκετικού θράσους. Είναι αδιανόητο πλέι-μέικερ που ακουμπά τα δύο μέτρα να διστάζει να ποστάρει ή να εκτελέσει όταν πέρσι είχε 59% έξω από τα 6.75 και το 2015, 43%!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια δεν πήρε ευκαιρίες είτε γιατί τραυματίστηκε, είτε γιατί ο Ιβάνοβιτς δεν τον εμπιστευόταν. Φέτος όμως που ο Πεδουλάκης αποσαφήνισε ότι δεν θα πάει σε λύση ξένου γκαρντ αν δεν τσεκάρει πρώτα τον Λευτέρη κρίνουμε ότι είναι ανώριμο να λέει αθλητής με τέτοια μαγιά ότι θέλει να αφοσιωθεί σε ρόλο… στόπερ! Αφού το έχει το ρημάδι το «πακέτο» για να κάνει τη διαφορά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.