ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν είναι fit θα τρομάζει μαζί με Σαμπά, Μολέδο

Μακάρι η περιπέτεια του Τελάντερ να έλαβε τέλος και σύντομα να δούμε το «θηρίο» στο βασικό σχήμα μαζί με τους έτερους γιγαντόσωμους στόπερ.

Όταν είναι fit θα τρομάζει μαζί με Σαμπά, Μολέδο

Πολύ ευχάριστα ήχησε η είδηση για την συμμετοχή του Ράσμους Τελάντερ στη χθεσινή προπόνηση με τον Δανό να μην αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση στο πέλμα του. Ο δυναμικός στόπερ έχει χάσει πολύ έδαφος και πρέπει να λιώσει στη δουλειά για να έρθει στο επίπεδο των συμπαικτών του μα είναι βέβαιο πως σε περίπτωση που είναι fit ο προπονητής θα τον ταιριάξει με Σαμπά-Μολέδο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ποτέ στην ιστορία του ο ΠαναθηναΪκός δεν είχε να επιδείξει τόσο…ογκώδη τριπλέτα κεντρικών αμυντικών, τα τελευταία χρόνια ο Ρενέ Χένρικσεν ή ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έπαιζαν με βάθος στα μετόπισεθν (έχοντας μπροστά τους Κυργιάκο, Γκούμα, Βόκολο και Κολιτσιδάκη, Καλλιτζάκη) ήταν πιο βραχύσωμοι, περισσότερο μπαλαδόροι από τους συμπαίκτες τους.

Ο Τελάντερ υψομετρικά ταιριάζει με τον Βραζιλιάνο και τον Κογκολέζο (άπαντες από 1.90 και πάνω), πρόκειται μεν για βαριά κορμιά, ικανά όμως να προκαλέσουν τρόμο στον αντίπαλο, ειδικά όταν κατεβαίνουν στην περιοχή για τις στημένες μπάλες.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.