ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πουλώντας συχνότατα τους λείπει η συνοχή

Ο Αγιαξ δεν σκέφτεται καν να ριζώσει τα φυντάνια του στο Άμστερνταμ, μόνο που με το συχνότατο «φύγε εσύ, έλα εσύ» γερό σύνολο δεν φτιάχνεις.

Πουλώντας συχνότατα τους λείπει η συνοχή

«Soft» χαρακτήρισε τον Αγιαξ ο τερματοφύλακας της Βίλεμ, Κώστας Λάμπρου, μιλώντας στη «Live Sport», εκφράζοντάς την βεβαιότητα ότι στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός έχει αυξημένες πιθανότητες νίκης. Οι Ολλανδοί απέχουν αρκετά από την ομάδα-οδοστρωτήρα που την δεκαετία του ‘90 πήρε όλα τα διεθνή τρόπαια (Τσάμπιονς Λιγκ, ΟΥΕΦΑ, Κυπελλούχων, Σούπερ Καπ, Διηπειρωτικό) και σταμάτησε το όνειρο του τριφυλλιού για ένα δεύτερο τελικό κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ασυναγώνιστοι οι αντίπαλοι στο να παράγουν παίκτες έστω κι αν η φάμπρικα σταμάτησε να βγάζει σούπερ αστέρια, καμιά σχέση με την εποχή Φαν Γκάαλ όπου ο «Αίαντας» μετά από δύο σερί τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ πούλησε την «πραμάτεια» του για περισσότερα από 200.000.000 ευρώ!

Από το 2000 και μετά μοναδικοί mega σταρ ήταν οι Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, Λουίς Σουάρες οι οποίοι με το που έκαναν ντόρο στην Eredivisie αναχώρησαν για Τορίνο, Λίβερπουλ. Είναι στη φιλοσοφία του οργανισμού να μην σκοτίζεται για την παραμονή των παικταράδων, όποιος φέρει καλή πρόταση παραχωρείται χωρίς πολλά-πολλά. Ο Αρκάντιους Μίλικ (που έμεινε δυο σεζόν όλες κι όλες στο Αμστερνταμ) κι ο διεθνής πορτιέρο Τζάσπερ Σίλεσεν έφεραν προ εβδομάδων 45.000.000 ευρώ στα ταμεία, με τον πρώτο να ξεκινά γρήγορα την απόσβεση στον ιταλικό Νότο (δύο γκολ στο πρόσφατο Νάπολι-Μίλαν 4-2).

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πολωνός φορ έμεινε μόλις δύο σεζόν στον Αγιαξ, ποτέ δεν υπήρξε σκέψη να ριζώσει στο σύλλογο βοηθώντας στη συλλογή τίτλων. Το ίδιο θα συμβεί με τα αστεράκια, Ντάβι Κλάασεν, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Χακίμ Ζίγιες, αν και με το ατέλειωτο πάρε –δώσε οι Ολλανδοί αδυνατούν να φτιάξουν γερή ομάδα. Πέρυσι αποκλείστηκαν από την Ραπίντ Βιέννης στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ, φέτος παραλίγο να την πατήσουν από τον ΠΑΟΚ, ενώ στα πλέι-οφ δέχθηκαν άκοπα τέσσερα γκολ από τη Ροστόφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.