ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξιτήριο ο Λούντζης

Ο νεαρός αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ, πήρε εξιτήριο.

Εξιτήριο ο Λούντζης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

«Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο μοναδικός αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoodsπου απουσίαζε από τη σημερινή (14/9) προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός γκαρντ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διεκομίσθη χθες (13/9) το βράδυ λόγω έντονων ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως είχε απλά κάποιες εντερικές διαταραχές.  Αύριο (15/9) αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση.

Εξάλλου, το πρωί της Πέμπτης (15/9) θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η συνέντευξη Τύπου του «Diamonds Are Forever», όπου θα μιλήσουν ο Δημήτρης Διαμαντίδης καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα (του Παναθηναϊκού Superfoods, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και της Μπαρτσελόνα Lassa)».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.