ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια…

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν χάθηκαν άδικα στην άσφαλτο, οι δύο νεαροί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, Πάρης και Αποστολής.

Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια...

Πριν από επτά χρόνια ακριβώς, χάθηκαν άδικα στην άσφαλτο τα δύο «πράσινα» αδέλφια, Πάρης και Αποστολής. Μία από τις πιο μαύρες σελίδες για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.  Οι δύο νεαροί χάθηκαν άδικα  στην άσφαλτο, στο δρόμο της επιστροφής από την Κομοτηνή, οπού είχαν βρεθεί για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η Θύρα 13 αναφέρει για το περιστατικό:

«Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Λίγες ώρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το 3 στα 3 στην Κομοτηνή, έχοντας ξεκινήσει την ξέφρενη πορεία προς το νταμπλ, με νίκη επί του Πανθρακικού.

Οι περίπου 2.500 οπαδοί μας, μετά το ρεσιτάλ που έδωσαν στην εξέδρα, είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής. Στην Αταλάντη όμως παραμόνευε το κακό. Ένα από τα βαν βγήκε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και τρία φορτηγά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πάρης και ο Αποστόλης δυστυχώς δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια και πλέον αποτελούν μέλη της Θύρας 13 του Παραδείσου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.