ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγόρασε έναν πίνακα του Διαμαντίδη!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αγόρασε έναν πίνακα του Δημήτρη Διαμαντίδη, έναντι 4.500 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγόρασε έναν πίνακα του Διαμαντίδη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «χτύπησε» πρώτος στη δημοπρασία στο Gala για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δίνοντας το ποσό των 4.500 ευρώ για να αποκτήσει έναν πίνακα, που απεικονίζει τον μεγάλο αρχηγό των «πράσινων».

14389056_10211409205892607_1733139455_n

Στη συνέχεια, για επόμενο πίνακα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, «κοντραρίστηκε» με άλλον στη διάρκεια της δημοπρασίας, με τον «αντίπαλό» του να αγοράζει τελικά τον πίνακα, έναντι του ποσού των 7.000 ευρώ.

Την εν λόγω δημοπρασία… ακολούθησε ένας ξεκαρδιστικός διάλογος, με τον κάτοχο του πίνακα (άγνωστο το όνομά του), ο οποίος είπε στον κ. Γιαννακόπουλο: «Εσύ θα τον έχεις στο γραφείο σου έτσι κ αλλιώς…», με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να απαντάει, αποκρινόμενος στον ζωγράφο: «Έπρεπε να κάνεις κ άλλους πίνακες»…

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά μετά την πλάκα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στην «κόντρα», τονίζοντας πως ο σκοπός είναι να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα, είναι δυνατόν για τα ιδρύματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.