ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέντο: «Μπορούμε την πρόκριση»

Παρά την ήττα από τον Άγιαξ, ο Ροντρίγκο Μολέντο θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.

Μολέντο: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ο Βραζιλιάνος μπακ, στάθηκε στα λάθη που έγιναν, ωστόσο δε χάνει τις ελπίδες του ενόψει της συνέχειας.

Όσα είπε ο Μολέντο στην κάμερα του OTE TV:

«Η ομάδα ξεκίνησε καλά, έκανε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ. Κάναμε κάποια λάθη που οδήγησαν στο κακό αποτέλεσμα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα έλεγα πως χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και γι’ αυτό ήρθε η ήττα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα. Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε, γιατί παίζουμε καλά. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας. Δε σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε για να πάμε καλύτερα στα άλλα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.