ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ

«Κλειδί η ισοφάριση»

Ο Κάρλος Ζέκα, σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr μετά την αναμέτρηση με τον Άγιαξ, τόνισε ότι κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η ισοφάριση του Αίαντα, που ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα.

«Κλειδί η ισοφάριση»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο Panathinaikos24.gr  και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, στο πως επηρέασε η κόκκινη τους «πράσινους» αλλά και στη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από το πουθενά. Εκτός από αυτό το γκολ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ δεν έκανε τίποτα άλλο. Δεν μας απείλησε καθόλου. Το κακό ήταν, όμως, ότι το γκολ της ισοφάρισης τους έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική χάρη σε αυτό το γκολ. Θεωρώ πως αυτό το τέρμα ήταν το κλειδί του ματς».

Για την κόκκινη κάρτα και πως επηρέασε τους «πράσινους»: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα με παίκτη λιγότερο. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνέβη όμως αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν όντως κόκκινη κάρτα. Ο συμπαίκτης μου, μου είπε ότι δεν ήταν όμως ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν και πήρε αυτή την απόφαση. Ήταν μία κακή απόφαση, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Τώρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν έρθει η ώρα για τον επόμενο αγώνα στο Europa League θα ασχοληθούμε και πάλι και θα εστιάσουμε στα ματς της Ευρώπης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.