ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Lassa 100-96 (85-85 κ.δ.)

Με Ντε Κολό στον τελικό…

Με τον Νάντο ντε Κολό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (28 π.), η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Μπαρτσελόνα Lassa με 100-96 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του "Diamonds Are Forever".

Με Ντε Κολό στον τελικό...

Ντέρμπι με.., άρωμα Ευρωλίγκας, με την ΤΣΣΚΑ να επικρατεί της Μπαρτσελόνα με 100-96 στην παράταση (85-85), με έναν ασταμάτητο Ντε Κολό (28π.) και πολύ καλούς τους Κουρμπάνοφ, Τεόντοσιτς και Χίγκινς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, παρότι είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι, με σπουδαίο θέαμα και πολλή ένταση, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη.

Οι δύο ομάδες παρότι αγωνίστηκαν σε υψηλό σχετικά ρυθμό, έδειξαν ανέτοιμες, πράγμα λογικό, αφού βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο διαθέτουν αρκετή ποιότητα και δεδομένα θα πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Ευρωλίγκα.

Τα Δεκάλεπτα: 22-25, 46-44, 64-64, 85-85 Παράταση: 100-96

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.