ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΕΙΜΣ ΦΕΛΝΤΕΙΝ

«Με δίδαξε πολλά ο Διαμαντίδης»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, για τον νέο Παναθηναϊκό Superfoods, τα όσα τον δίδαξε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας χωρίς τον 3D.

«Με δίδαξε πολλά ο Διαμαντίδης»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διοργάνωσε μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, σηματοδοτώντας την έναρξη του εορταστικού διημέρου του «Diamonds are forever» προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού», μίλησε για την νέα εποχή της ομάδας, αλλά και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όσα εκείνος τον δίδαξε.

Αναλυτικά όσα είπε: Ακόμη μια σεζόν στον Παναθηναϊκό ο οποίος ενισχύθηκε με πολλά νέα πρόσωπα:  «Είμαστε πλέον μια νέα ομάδα. Έχουν έρθει πολλοί και καλοί παίκτες φέτος, πολύ αθλητικούς και καλοί σουτέρ. Πιστεύω πως ο προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά και έφερε παίκτες που ήθελε με το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού τους. Όλοι ξέρουν πως ο κόουτς λατρεύει την άμυνα γι’αυτό και πλέον έχουμε 6-7 αθλητικούς παίκτες. Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος φέτος με τις νέες προσθήκες».

Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό είναι πολλά, μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή; «Ήρθα πέρσι στην ομάδα και ένιωσα άσχημα που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος. Δεν έχουμε πλέον τον Διαμαντίδη στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι φέτος. Δεν λέω ότι δεν είχαμε καλή ομάδα ή ότι δεν είχαμε καλούς παίκτες πέρσι, αλλά φέτος έχουμε καλούς και αθλητικούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν και μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν είχαμε πέρσι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 10.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος δεν θα υπάρχει ο Διαμαντίδης στην ομάδα, σας έχει επηρεάσει αυτό; «Πλέον έχουμε νέο ηγέτη, ο Διαμαντίδης ήταν ο ηγέτης μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Έχουμε παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα, οπότε μπορούν να καλύψουν αυτό το κομμάτι».

Είχες την ευκαιρία να βρεθείς για ένα χρόνο δίπλα στον Διαμαντίδη, τι έμαθες από εκείνον; «Πάρα πολλά. Δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος αλλά με δίδαξε πάρα πολλά. Τόσο για τον τρόπο παιχνιδιού μου, όσο και για τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Το πως θα διαχειρίζομαι τα ΜΜΕ, τους φιλάθλους, τα πάντα. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν αλλά σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, πήγαινα στο δωμάτιό του και μιλούσαμε για ώρες. Τόσο πριν το παιχνίδι όσο και μετά. Με δίδαξε πολλά και του είμαι ευγνώμων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.