ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«DIAMONDS ARE FOREVER» (18:30 NOVASPORTS, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Η μέρα της μεγάλης γιορτής!

Το τουρνουά «Diamonds Are Forever», το οποίο διοργανώνεται από τον Παναθηναϊκό Superfoods προς τιμήν του τεράστιου Δημήτρη Διαμαντίδη, ξεκινάει σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να είναι έτοιμοι να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον αρχηγό τους.

Η μέρα της μεγάλης γιορτής!

Ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης, πριν από λίγους μήνες, αποφάσισε να δώσει τέλος σ’ αυτή την λαμπρή καριέρα. Έτσι ο Παναθηναϊκός Superfoods αποφάσισε να τον τιμήσει, με την πραγματοποίηση ενός τουρνουά. Το «Diamonds Are Forever» λοιπόν ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο.

Στο μεγάλο αυτό τουρνουά συμμετέχουν, πέρα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μπαρτσελόνα. Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να τιμήσουν για τελευταία φορά τον εμβληματικό αρχηγό τους. 21 Ευρωπαϊκά τρόπαια θα παρελάσουν το προσεχές διήμερο (16-17/9) στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο, με τους «πράσινους» φιλάθλους να ετοιμάζουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, για τον «3D». Ταυτόχρονα, όπως συνέβη και με τον Αλβέρτη, έτσι και η φανέλα του με το νούμερο 13, του Δημήτρη Διαμαντίδη, θα αποσυρθεί και και θα λάβει μόνιμη θέση στην οροφή του ΟΑΚΑ, σε μία τελετή κατά την οποία οι στιγμές θα είναι συγκλονιστικές.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

18:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Lassa

21:00 Παναθηναϊκός Superfoods-Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa

21:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...