ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Να στηρίξω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην ομάδα»

Ο Γιάννης Μπουρούσης θέλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, που έχουν από αυτόν άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ αναφερόμενος στον Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε πως δε χωράνε λέξεις.

Μπουρούσης: «Να στηρίξω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην ομάδα»

Ο σέντερ των «πράσινων» μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με την Μακάμπι, για τον ίδιο, τον Διαμαντίδη, τον Τζέιμς αλλά και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μπουρούσης:

Για τα συμπεράσματα από το ματς:

«Συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν με το πρώτο φιλικό στην ουσία με μια δυνατή ομάδα. Σημασία έχει ότι ο κόουτς είδε κάποια πράγματα που ήθελε να δει. Θέλουμε βελτίωση, θέλουμε προπόνηση αφού τελειώσουμε την ΤΣΣΚΑ αύριο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον Τζέιμς που εντυπωσίασε: «Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε ανάλυση για τον κάθε παίκτη. Σίγουρα τον Μάικ τον ξέρω από πέρυσι. Ο προπονητής ξέρει τι μπορεί να προσφέρει και γι’ αυτό τον έφερε στην ομάδα. Από εκεί και πέρα αν είναι ελεύθερος, και δεν έχει το άγχος, αλλά έχει ψυχολογία, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χειροκρότημα του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να βοηθήσω την ομάδα και να στηρίξω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επέλεξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα».

Για το αν χωράνε λέξεις για τον Διαμαντίδη: «Δεν χωράνε, γιατί έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ομάδα θέλει να τον τιμήσει με το παιχνίδι αύριο. Να τον χαρούμε αύριο, να τον δούμε που θα παίξει… Δεν ξέρω αν θα παίξει -έτσι το λέω- μακάρι να παίξει. Να έχει υγεία και να χαρεί την οικογένειά του».

Για το αν έκανε καλώς που σταμάτησε τώρα και αν μπορούσε να συνεχίσει: «Όταν λέει ότι είναι έτοιμος να σταματήσει, θεωρώ ότι έφτασε εκεί που έπρεπε να φτάσει για να πει το ΟΚ σταματάω και μπράβο του. Για να φτάσεις να πεις σταματάω πρέπει να είσαι και λίγο δυνατός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.