Ερασιτέχνης

Έναρξη προετοιμασίας για το τμήμα υδατοσφαίρισης!

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και επίσημα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην ανοικτή πισίνα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και επίσημα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην ανοικτή πισίνα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Το «παρών» έδωσε ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου, Γιώργος Καρανάσος, ο οποίος μεταξύ άλλων στην ομιλία που είχε προς τους αθλητές, τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Χάρης Χαραλαμπόπουλος, Robin Lindhout, Dusan Vasic, Άγγελος Φώσκολος, Τηλέμαχος Πίσσας και Κώστας Γαλανίδης

Ο Τεό Λοράντος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Γρηγόρη Καπετανάκη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.

Νέα πρόσωπα στο ρόστερ είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, οι φουνταριστοί Άγγελος Φώσκολος και Χάρης Χαραλαμπόπουλος και οι περιφερειακοί Τηλέμαχος Πίσσας, Robin Lindhout και Dusan Vasic, που πλαισιώνουν τους … παλιούς Λουκά Καλομενίδη, Γιώργο Τοράκη, Παντελή Καλογεράκο, Γρηγόρη Καπετανάκη, Δήμο Δερμιτζάκη, Κωνσταντίνο Βιτέλα και Διονύση Καρούντζο, που θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας μας υπολογίζει και τους νεαρούς Δημήτρη Παπαδημητρίου (φουνταριστός) και Θωμά Κωνσταντίνου (περιφερειακός), από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας».

Exit mobile version