ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ματιές» σε Καραγκούνη

Τον Θανάση Καραγκούνη της Τσβόλε έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, παρακολουθώντας την εξέλιξή του

«Ματιές» σε Καραγκούνη
 Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να έρθουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα συνεχίζεται. Και μέσα στα ήδη υπάρχοντα ονόματα των Κονέ, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Θανάση Καραγκούνη.

 Σύμφωνα με τη «Sportday», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Τσβόλε βρίσκεται στους υπό… παρακολούθηση παίκτες του Παναθηναϊκού και υπάρχει καλή άποψη για την αξία του τόσο στον Αντρέα Στραματσόνι, όσο και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ενημερωθεί για το ιατρικό ιστορικό του παίκτη – έχει υποστεί ρήξη χιαστών – και θα κοιτάζουν τους επόμενους μήνες την εξέλιξή του. Ο Καραγκούνης μετακόμισε στη Τσβόλε από τον Ατρόμητο και αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ολλανδικού συλλόγου. Πρόσφατα, μάλιστα, η ομάδα του επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.