ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η επιστροφή του Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, έβγαλε όλο το 90λεπτο και σκόραρε στο 88΄, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις, μα πάνω απ’ όλα δείχνοντας πως είναι απολύτως έτοιμος.

Η επιστροφή του Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, το αγαπημένο παιδί της «πράσινης» εξέδρας, επέστρεψε με… κρότο στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, παίζοντας επί 90 λεπτά και βάζοντας ένα γκολ, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά φέτος, με την τελευταία του παρουσία από την αρχή ενός αγώνα, να είναι στις 31 Μαΐου, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1), για την τελευταία αγωνιστική των play off της προηγούμενης σεζόν.

Ο Λέτο αγωνίστηκε σε όλο το ματς, είχε ανάσες και τρεξίματα, έδειξε πως είναι απολύτως έτοιμος, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, ήταν το γκολ που πέτυχε στο 88΄, κάνοντας το 4-0 για το «τριφύλλι», φτάνοντας τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα, μετά από αυτό που σκόραρε στη Λειβαδιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.