ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκολς: «Να πάρουμε τα τρόπαια στην Ελλάδα και να πάμε Final Four»

Ο Ντεμέτρις Νίκολς αναφέρθηκε στους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού Superfoods , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Νίκολς: «Να πάρουμε τα τρόπαια στην Ελλάδα και να πάμε Final Four»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Goal»:

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της εκδήλωσης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Μία εκδήλωση, στην οποία αυτός ο μεγάλος παίκτης είχε την ευκαιρία να παίξει έστω και λίγο για τελευταία φορά με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος επίσης που κατορθώσαμε να κερδίσουμε για εκείνον. Θα ήταν απογοητευτικό να χάναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον.

Θέλαμε να του δείξουμε ότι εμείς ως ομάδα τον σεβασμό που του έδειξαν όλοι. Δεν τον πρόλαβα πολύ να παίζει. Ξέρω, όμως, καλά ότι είναι ένας θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και της Euroleague. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, αλλά και ένας παίκτης που είχες πολλά να μάθεις παίζοντας μαζί του».

Συνεχίζοντας, ο 32χρονος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς και στους στόχους της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη: «Ακόμα μαθαίνουμε. Είμαστε στην αρχή ακόμα. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ ήρθα πιο αργά στην ομάδα και ακόμα μαθαίνω τα plays. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Και φυσικά να πάρουμε τα τρόπαια στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Final Four. Προσπαθούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερς ομάδες στην Ευρώπη και έχουμε την ευκαιρία και το ταλέντο να το πετύχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...