ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκολς: «Να πάρουμε τα τρόπαια στην Ελλάδα και να πάμε Final Four»

Ο Ντεμέτρις Νίκολς αναφέρθηκε στους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού Superfoods , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Goal»:

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της εκδήλωσης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Μία εκδήλωση, στην οποία αυτός ο μεγάλος παίκτης είχε την ευκαιρία να παίξει έστω και λίγο για τελευταία φορά με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος επίσης που κατορθώσαμε να κερδίσουμε για εκείνον. Θα ήταν απογοητευτικό να χάναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον.

Έξαλλος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ: “Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα”!
Έξαλλος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ: “Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα”! 14.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλαμε να του δείξουμε ότι εμείς ως ομάδα τον σεβασμό που του έδειξαν όλοι. Δεν τον πρόλαβα πολύ να παίζει. Ξέρω, όμως, καλά ότι είναι ένας θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και της Euroleague. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, αλλά και ένας παίκτης που είχες πολλά να μάθεις παίζοντας μαζί του».

Συνεχίζοντας, ο 32χρονος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς και στους στόχους της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη: «Ακόμα μαθαίνουμε. Είμαστε στην αρχή ακόμα. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ ήρθα πιο αργά στην ομάδα και ακόμα μαθαίνω τα plays. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Και φυσικά να πάρουμε τα τρόπαια στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Final Four. Προσπαθούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερς ομάδες στην Ευρώπη και έχουμε την ευκαιρία και το ταλέντο να το πετύχουμε».

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού 6.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close