ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Ορισμένες φορές θέλω να γίνω… ένα με τους οπαδούς μας»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, για τη φετινή χρονιά και τους πολλούς στόχους του Παναθηναϊκού, ενώ δεν διστάζει να... υποκλιθεί στον κόσμο της ομάδας, εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό του.

«Ορισμένες φορές θέλω να γίνω... ένα με τους οπαδούς μας»

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Λουκ Στιλ, στο Panathinaikos24.gr…

Λουκ, θα ήθελα ένα σχόλιο για τη νίκη επί του ΠΑΣ…

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι και αγωνιστήκαμε για τη νίκη.Σίγουρα η αποβολή μας βοήθησε αρκετά για να πάρουμε γρήγορα προβάδισμα και να κερδίσουμε. Στην αρχή φαινόμασταν λίγο κουρασμένοι αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχο μας, καθώς κερδίσαμε με 4-0. Όλοι λοιπόν έμειναν ευχαριστημένοι από το σκορ αλλά και την απόδοση της ομάδας».

Τι άλλαξε στην αναμέτρηση σε σχέση μ’ αυτή της Πέμπτης με τον Άγιαξ; 

«Σήμερα(σ.σ Χθες) παίξαμε απλά με χειρότερη ομάδα σε σχέση με την ομάδα του Άγιαξ. Δεν παίξαμε χειρότερα, για την ακρίβεια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον  Άγιαξ, ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ ότι σήμερα(σ.σ χθες)».

Πως θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός σε Πρωτάθλημα και Europa League; 

«Είναι ουσιαστικά το σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν. Τώρα πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το κομμάτι της Ευρώπης φέτος είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και πέρυσι δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Ελπίζουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Σίγουρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά παιχνίδια σαν το σημερινό(σ.σ. χθεσινό) είναι επικίνδυνα, γιατί μπορεί να την «πατήσεις» φέρνοντας μια ισοπαλία ή μία ήττα, αλλά ευτυχώς εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο βοηθούν οι οπαδοί την ομάδα; 

«Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Είναι δύσκολο για μένα γιατί κάθε φορά που τους βλέπω θέλω να γίνω ένα μαζί τους, να αρχίσω να χειροκροτάω και να τραγουδάω, για να είμαι ειλικρινής. Βέβαια είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ειδικά όταν το παιχνίδι είναι 1-0 ή 2-0 όλα είναι ρευστά.

Από την μία η καρδιά και το «παιδί» που κρύβω μέσα μου λέει να πάω να χειροκροτήσω και να τραγουδήσω μαζί τους αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στον στόχο μου, δηλαδή να κερδίζει η ομάδα και να μείνουν οι οπαδοί ικανοποιημένοι. Είναι τρομεροί οι οπαδοί μας. Ακόμα και σε μία ζεστή μέρα, όπως σήμερα (σ.σ χθες), απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος δεν είναι από τους μεγάλους, μας βοήθησαν να παίξουμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...