ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ότι πρέπει για ευρωπαϊκά παιχνίδια

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί άρεσε στο ντεμπούτο του βγάζοντας μεγαλύτερη ενέργεια από τον Τζάντο Μέστο. Αν μπορεί να σταθεί αμυντικά με δυσκολότερους αντιπάλους η ομάδα «χτύπησε λαβράκι».

Ότι πρέπει για ευρωπαϊκά παιχνίδια

Μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό που ο Οσμάν Κουλιμπαλί μπήκε γρήγορα στο πνεύμα της αναμέτρησης. Ο Αφρικανός είχε περίσσευμα δυνάμεων καλύπτοντας δίχως πρόβλημα όλη την πλευρά του ενώ τεχνικά δεν ήταν κακός σε σχέση με τον Τζάντο Μέστο που έτσι κι αλλιώς διαθέτει γλυκιά μεταβίββαση.

Ο πρώην μπακ του Πλατανιά θ’ ανεβάσει στα ύψη το ανταγωνισμό με τον Ιταλό με τελικό κερδισμένο τον σύλλογο που χρόνια ολόκληρα πονά σ’ αυτή τη θέση. Βέμερ, Μπούρμπος, Μαρινάκης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος δεν του «βγήκαν» τα τελευταία χρόνια κι έτσι αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί είτε στόπερ (Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα), είτε κεντρικούς μέσους (Ζέκα) κλονίζοντας την ισορροπία του συνόλου.

Θα δούμε τον Κουλιμπαλί και σε 90λεπτα που θα συναντήσει μεγαλύτερη πίεση αμυντικά μα λαμβάνοντας υπόψη το πρώτο δείγμα γραφής του το λες και πολυτέλεια να έχεις τέτοιο ποδοσφαιριστή στον πάγκο. Πολύ ταχυδυναμικό τον κόψαμε, ας το κρατήσουμε αυτό ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων. Στη Σούπερ Λίγκα ακόμα κι αν διαθέτεις παίκτες χωρίς πολλές δυνάμεις (Λεντέσμα, Λέτο) είναι τόσο αργό το ποδόσφαιρο που παίζεται που ποντάρεις στα χτυπήματα μπάλας που έχουν οι σταρ για να σου πάρουν τα τρίποντα. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όμως τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν παιδιά που τρέχουν ακατάπαυστα κι εκεί ο παίκτης από το Μάλι υπερέχει του -ντελικάτου κατά τ΄ άλλα- Τζαντομένικο Μέστο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.