ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Έτοιμος να υπογράψω με το τριφύλλι»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Aftonbladet, επεσήμανε ότι μόνο οι λεπτομέρειες μένουν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Μπεργκ: «Έτοιμος να υπογράψω με το τριφύλλι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα  Aftonbladet:

«Το όνειρο μου είναι να επιστρέψω σπίτι και να παίξω ξανά κάποια στιγμή στην Γκέτεμποργκ. Είναι δύσκολο, δεν έχω ακόμα πολλά χρόνια καριέρας.

Αλλά ελπίζω ότι έχω ακόμα πέντε χρόνια. Νιώθω τόσο καλά και τόσο άνετα εδώ (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) που μπορώ να το συγκρίνω μόνο με την Γκέτεμποργκ.

Εμείς οι παίκτες που μεγαλώσαμε στην Γκέτεμποργκ και φύγαμε στο εξωτερικό συναντιώμαστε, μιλάμε στο τηλέφωνο και έχουμε επαφές κι από την εθνική ομάδα και έχουμε συζητήσει να κλείσουμε τις καριέρες μας μαζί στην Γκέτεμποργκ. Αλλά τώρα, δεν έχω καμία σκέψη για να επιστρέψω σπίτι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχω υπογράψει ακόμα το νέο συμβόλαιο, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο καλά είμαι εδώ και πόσο αρέσει στην οικογένεια μου, αν και ήμουν ανοιχτός για να ακούσω κι άλλες ομάδες. Αλλά για να κλείσω την καριέρα μου εδώ, χρειάζεται κάτι πραγματικά καλό, τόσο σε επίπεδο ποδοσφαίρου, όσο και σε σε οικονομικό επίπεδο».

Ταυτόχρονα μίλησε για το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους»: «Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό. Ο προπονητής θέλει πολύ να υπογράψω νέο συμβόλαιο μαζί με την ομάδα, αν και έχω ακόμα δύο χρόνια να μένουν στο τρέχον συμβόλαιο.

Δεν μπορώ να σχολιάσω οποιοδήποτε αριθμό. Ο ατζέντης μου θα έρθει εδώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα ολοκληρώσει τα τελευταία κομμάτια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.