ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ

«Μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε»

Ο Κάρλος Ζέκα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα:

Μια καλή νίκη για την ομάδα, μετά την ήττα από τον Άγιαξ. Πόσο δύσκολο ήταν να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και να παίξετε καλά κόντρα στον ΠΑΣ;

«Είχαμε αυτοπεποίθηση, χάσαμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ήταν δύσκολο αλλά ξέραμε πως έχουμε ένα παιχνίδι με τα Γιάννινα και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Αυτό ήταν που κάναμε, πήραμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και παίξαμε αρκετά καλά. Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε».

Ήταν δύσκολο να παίξετε με τέτοιες καιρικές συνθήκες;

«Ναι, ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς. Ήταν αρκετή η ζέστη, ο καιρός δεν μας βοήθησε να αποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έπρεπε να παίξουμε όμως, οπότε το κάναμε και τα καταφέραμε πολύ καλά»

Πιστεύεις πως η κόκκινη κάρτα ήταν «κλειδί» για να μπορέσετε να βρείτε χώρους;

«Σίγουρα βοήθησε. Όπως είχα πει μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ, η κόκκινη κάρτα που είχαμε δεχθεί εμείς είχε βοηθήσει τον αντίπαλο. Αυτή τη φορά βοήθησε εμάς. Σίγουρα είναι καλύτερα όταν παίζεις απέναντι σε δέκα παίκτες, αλλά παίξαμε πολύ καλά συνολικά στον αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι, πίστευα πως θα κερδίσουμε απλά έγινε πιο εύκολο για εμάς».

Exit mobile version