ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το θέμα είναι η διαχείριση του Μπεργκ

Πολλοί λένε ότι το φετινό ρόστερ δεν χρειάζεται καν προπονητή με το στοίχημα του Ιταλού να είναι η διαχείριση του μεγάλου του σταρ που είναι ο παίκτης που «σέρνει» τους υπολοίπους.

Το θέμα είναι η διαχείριση του Μπεργκ

Μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, το 7-1 γκολ, την πρόκριση στους ομίλους ο κόσμος παρασυρμένος από τον ενθουσιασμό κατέληξε (;) στο ότι το φετινό ρόστερ δεν χρειάζεται καν προπονητή για να διεκδικήσει διακρίσεις. Το τροπάρι άλλαξε μετά τον Άγιαξ και την σύνθεση του αγώνα με τον ΠΑΣ όταν σε πολλούς ξίνισε η ήττα κι οι τρεις σέντερ μπακ σε εντός έδρας αγώνα απέναντι σε μικρομεσαίο αντίπαλο. Γενικώς μιλάμε πολύ για τους προπονητές και τις ικανότητές τους στην Ελλάδα: υπερβολικά πολύ.

Μ’ όσα σέρνει ο ΠΑΟ από το 1996 γίνεται κατανοητό κάμποσες φορές ότι δεν ψάχνει προπονητή αλλά μάγο (περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει με τον Ιταλό στην …πρώτη ήττα εντός των τειχών) που θα δημιουργήσει ένα project, βρίσκοντας τους αρχηγούς, τους βασικούς, τους ηγέτες του, δεν θα χάνει τα ντέρμπι, θα προσφέρει θεαματικό ποδόσφαιρο πηγαίνοντας καλά και στην Ευρώπη, θα κανακεύει διοικούντες, παίκτες οπαδούς και φυσικά θα του απαγορευτεί οποιαδήποτε «κοιλιά» στην απόδοση κατά την διάρκεια δέκα μηνών αγωνιστικής δράσης. ¨

Αν ο Αντρέα Στραματσόνι ήξερε ελληνικά θα τρελαινόταν μ’ όσα του έσουρναν στα social media για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι αργά ή γρήγορα θέλει να επιστρέψει στο καμπιονάτο. Λαμβάνοντας υπόψη το πλούσιο υλικό που διαχειρίζεται θεωρούμε ότι το μεγαλύτερό του στοίχημα είναι η διαχείριση τυχόν ντεφορμαρίσματος του Μάρκους Μπεργκ που προς το παρόν είναι η μηχανή που σέρνει πίσω της τα υπόλοιπα «βαγόνια».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟ είναι παραγωγιγκός επειδή ο κορυφαίος παίκτης της λίγκας σκοράρει, πασάρει, δημιουργεί, τρομάζει τα αντίπαλα μπακ, αν ο Μάρκους δεν ήταν καλά η ομάδα θα γέμιζε άγχος πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν. Οι πράσινοι έχουν καλές μονάδες και βγάζουν χαρακτήρα όταν ο ηγέτης τους είναι στα κέφια του μα όταν ο τελευταίος περιορίζεται προκύπτουν προβλήματα. Μετά την ισοφάριση του Αγιαξ ο Παναθηναϊός δεν κάνει απολύτως τίποτα στο τερέν, το ίδιο γίνεται στα πρώτα 30 λεπτά του ματς με τους Ηπειρώτες έχοντας και στις δύο αναμετρήσεις τον «μίστερ 9» αποκομμένο απ’ τους συμπαίκτες του.  Αν κάτι «φωνάζει» μέχρι σήμερα είναι ότι ο προπονητής πρέπει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον φορ του να υποστηρίζεται κατάλληλα και να μην τρέχει δεξιά αριστερά, κάτι που του στερεί δυνάμεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.