ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερό «lead-in» για Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης κάνει τα... σπουδαία, ο Κρις Σίνγκλετον τα ωραία!

Τρομερό «lead-in» για Μπουρούση

Ο Αμερικανός άσος ήρθε φουριόζος από την Κίνα παίζοντας non-stop όλο το καλοκαίρι, γι’ αυτό βρίσκεται σε φόρμα.

Μη γελιέστε, ο Σίνγκλετον έχει ρυθμό, λόγω των συνεχόμενων αγώνων, θα κάνει όμως την «κοιλιά» του κάποια στιγμή, διότι η κούραση αργά ή γρήγορα θα επέλθει, με το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού Superfoods, να ετοιμάζει ειδική… διαχείριση στον παίκτη.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής, στο διήμερο του «Diamonds Are Forever» ο Σίνγκλετον αποτελεί τον καλύτερο συμπαραστάτη του Γιάννη Μπουρούση. Και αυτό διότι ο Αμερικανός όταν καλείται να πάει στον πάγκο (ξεκίνησε βασικός στα δύο αυτά ματς), έχει ήδη κάνει τη δουλειά του με το παραπάνω.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλύτερο lead in δε θα μπορούσε να βρει ο Μπουρούσης, ο οποίος δεν μπήκε στα δύο αυτά παιχνίδια για να κάνει… παπάδες και να γυρίσει το ματς για την ομάδα του, αλλά για να δώσει το κάτι παραπάνω στο τριφύλλι.

Οι αλλαγές… ποιότητας δίνουν τη δυνατότητα στον Πεδουλάκη να κρατάει το ρυθμό ψηλά, να έχεις πάντα εναλλακτικές στο παιχνίδι της ομάδας, κάτι που πέρσι δεν είχε η ομάδα, με μοναδικό ποιοτικό ψηλό τον Ραντούλιτσα (αφού ο Παπαγιάννης είχε «καεί» μένοντας στον πάγκο συνεχώς).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.