Άκουσον-άκουσον! Δεν είδε τίποτα, δεν άκουσε τίποτα, δεν έγραψε τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Τάδε έφη: Δημήτρης Καλόπουλος, διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όπου ο σύλλογος του Πειραιά δίδαξε ήθος για μια ακόμη φορά.

Που το ξύλο στη φυσούνα από τον κόσμο που είχε κάνει ντου στους παίκτες του Παναθηναϊκού έπεφτε σύννεφο, σε ένα ματς όπου το «τριφύλλι» σφάχτηκε με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, σε ένα ματς όπου ήχοι από μαϊμούδες ακούονταν κάθε φορά που ο Τζιμπρίλ Σισέ, έπιανε την μπάλα, σε ένα ματς που κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη και έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εν τέλει το έχασε. Ένα ματς, με λίγα λόγια, στημένο.

Από ποιον και από ποιους δεν ξέρω. Δεν έχει και σημασία πια, ίσως. Αλλά μετά από όλα αυτά, μετά από όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ και τα οποία συγκρίνονται μόνο με τα αίσχη της Ριζούπολης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, πάει στην εκδίκαση, με μάρτυρα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Πειραιώτικης ΠΑΕ, ο οποίος τότε βρισκόταν στο γήπεδο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου!

Και πάει που λέτε στην εκδίκαση και τι λέει. Δεν ξέρω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, δεν είδα τίποτα. Η λέξη τσίπα και η λέξη ντροπή, δε σημαίνει τίποτα για μερικούς. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Ο κρότος της πτώσης θα ακουστεί πολύ μακριά. Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει σε πείσμα όσων πολεμούν το δίκαιο, το 50-50 και θέλουν μόνο να κερδίζουν με κάθε τρόπο και κόστος. Τελειώσατε.

Για όσους δε θυμούνται…