ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεχίζονται τα έργα

Αλλάζει τελείως η Λεωφόρος!

Ολοκληρώνονται οι σουίτες στη Λεωφόρο, σειρά παίρνουν οι θύρες 10 και 7, με την πρώτη φάση των έργων να ολοκληρώνεται με την αντικατάσταση της φυσούνας και των πάγκων.

Αλλάζει τελείως η Λεωφόρος!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του «Απ. Νικολαΐδης», με το γήπεδο να αλλάζει μορφή, να εκσυγχρονίζεται και να ομορφαίνει! Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Τα νέα καθίσματα στη Θ. 13 και τις θύρες των επισήμων, οι σουίτες πάνω από τα VIP, έχουν αλλάξει άρδην το πρόσωπο του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, των επόμενων εργασιών, αυτή τη στιγμή το βάρος έχει πέσει στην ολοκλήρωση των σουιτών στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα έχουν τοποθετηθεί τα νέα καθίσματα στη Θύρα 10, τα οποία με την ΠΑΕ να αναβαθμίζει πολύ τις υπηρεσίες της, προς τους κατόχους διαρκείας την εν λόγω θύρας (νέα καθίσματα, ανάλογα με αυτά των VIP).

Στη συνέχεια σειρά θα πάρει η Θύρα 7, με αλλαγή καθισμάτων, έργο που αποτελέσει και το προσωρινό… τέλος όσον αφορά τις αντικαταστάσεις καθισμάτων, αφού θα έχουν απομείνει μόνο τα κόρνερ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, θα έχουν αντικατασταθεί οι πάγκοι των δύο ομάδων, όπως και η φυσούνα.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το γήπεδο αλλάζει, ομορφαίνει, αλλά και προσφέρει καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες στον κόσμο που έρχεται και μόλις ολοκληρωθούν όλα τα έργα, τότε θα μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό γήπεδο, το οποίο θα χαίρονται όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.