Ποδόσφαιρο

Επιστροφές στο «τριφύλλι»

Επιστροφές στο «τριφύλλι»

Μετά την επιστροφή του Γιώργου Κουτρουμπή, σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Ράσμους Τελάντερ.

Τόσο ο Ράσμους Τελάντερ όσο και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να είναι έτοιμοι, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Μπουμάλ είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες παρά το γεγονός ότι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Από την άλλη ο Ράσμους Τελάντερ,  προπονήθηκε και χθες κανονικά με την ομάδα και αν δεν προκύψουν νέες ενοχλήσεις αναμένεται να είναι έτοιμος να παίξει τις επόμενες δύο εβδομάδες

Μ’ αυτές τις δύο επιστροφές τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι λύνονται, μιας και ο Τελάντερ του… δίνει άλλη μία λύση στην άμυνα και ο Μπουμάλ στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version