ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τάπες που πανηγυρίστηκαν σαν καλάθια

Ο Ντεμέτρις Νίκολς στη Μόσχα εμπλούτισε το παιχνίδι του, καθημερινά φρόντιζε να παίρνει βάσεις για διαχείριση καταστάσεων πίεσης.

Τάπες που πανηγυρίστηκαν σαν καλάθια

Ο Ντεμέτρις Νίκολς δεν διαφημίστηκε πολύ παρότι ο Παναθηναϊκός Superfoods έφερε στο Μαρούσι παίκτη από το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Αμερικανός είναι αλήθεια πως στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχε ρόλο, πήρε ελάχιστα λεπτά, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης ενέκρινε την μεταγραφή του λαμβάνοντας υπόψη τα ερεθίσματα και την γαλούχηση του στο πολύ απαιτητικό περιβάλλον της ΤΣΣΚΑ στο πλευρό μερικών εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών της Ευρώπης, με προπονητή σοβαρό και καταρτισμένο.

Ο Νίκολς έβαλε τα σουτάκια του στα φιλικά της Αθήνας αλλά χειροκροτήθηκε κυρίως για την αμυντική του προσήλωση, οι τρεις τάπες που μοίρασε στους Μοσχοβίτες χειροκροτήθηκαν σαν αιφνιδιασμοί! Ενδεχομένως ο έμπειρος φόργουορντ να είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, στη Μόσχα εμπλούτισε το παιχνίδι του, καθημερινά φρόντιζε να παίρνει βάσεις για  διαχείριση καταστάσεων πίεσης.

Σημαντικό σημείο αυτό που κάλλιστα μπορεί να αποφέρει οφέλη στα ελληνικά ντέρμπι που χρόνια ρέπουν στοπνευματικό επίπεδο «φτύνοντας» παίκτες ενστίκτου (είδατε κανένα Ουίλιαμς στα πλέι-οφ;) Ο προπονητής «έπαιξε» μαζί του στο ΟΑΚΑ ζητώντας να τροφοδοτηθεί, με τον Πεδουλάκη ο Νίκολς θα μάθει να πηγαίνει με υπομονή στα καλά του σημεία (το σουτ του είναι εξαιρετικό, με Μπουρούση, Τζέιμς, Παππά να «κόβουν» στη ρακέτα σίγουρα θα βρει κενά μέτρα), άρα είναι στο χέρι του να γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας που στο σύνολό της αδιαφόρησε στο άκουσμα του ερχομού του…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.