ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ως και τα «πεντάρια» έχουν το τρίποντο!

Δικαίως οι φίλαθλοι σκέφτονται ότι το τωρινό ρόστερ είναι το πληρέστερο που είχε ο Εξάστερος μετά από εκείνο της περιόδου 2008-2009.

Ως και τα «πεντάρια» έχουν το τρίποντο!

Υπήρξαν φάσεις Παρασκευή και Σάββατο όπου χάθηκε η μπάλα στα χέρια των αθλητών του Παναθηναϊκού Superfoods, γεμίζοντας με προσμονή τον κόσμο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Δικαίως αρθρογράφοι και οπαδοί θεωρούν αυτό το ρόστερ το αμέσως καλύτερο μετά από εκείνο της σεζόν 2008-2009 όπου το τριφύλλι είχε την πληρέστερη ομάδα της ιστορίας του, ίσως την καλύτερη στην ιστορία της Εuroleague.

Οι σημερινοί παίκτες υπερδιαφημίζονται, αλλά στα πρώτα παιχνίδια είναι εύκολο να εντυπωσιάσουν,  «φταίει» το γεγονός ότι πέρσι βλέπαμε Κούζμιτς, Πάβλοβιτς, Ραντούλιτσα. Σήμερα με το που ο Κυπελλούχος στήνει την πρώτη επίθεση όλα μοιάζουν να κινούνται δυο ταχύτητες πάνω συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Οι γκαρντ είναι ασυναγώνιστοι σε ανοιχτό γήπεδο, το transitionεντυπωσιακό, αν βρεθούν γρήγορα αυτοματισμοί ο αντίπαλος δεν θα προλαβαίνει να στηθεί στην άμυνα.

Μπορούσης, Γκιστ, Σίνγκλετον με τα μακριά τους άκρα και την αλτικότητά τους προσφέρουν «σίγουρο» ριμπάουντ (μεγάλη πληγή τα τελευταία χρόνια) κάτι που επιτρέπει σκέψεις για αιφνιδιασμούς που είναι «ψωμοτύρι» για Φελντέιν, Τζέιμς, Καλάθη, Παππά. Το κουαρτέτο μαζί με Νίκολς, Ρίβερς ως και τους παίκτες που παίζουν στο «5» απειλούν από ΠΑΝΤΟΥ, ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος δεν είχε σέντερ με έφεση στο μακρινό σουτ, δεν νομίζουμε οι αντίπαλοι του χρόνου ν’ αφήνουν κενά μέτρα σε Σίνγκλετον, Μπουρούση, Γκιστ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ψεγάδι, πάντως, θεωρούμε ότι εντοπίζεται στο ότι πλην του Καρδιτσιώτη -που παίζει άνετα με πλάτη στο καλάθι -κανείς άλλος ψηλός δεν είναι «μανούλα» στο σετ παιχνίδι κάτι που ελπίζουμε να μην φανεί. Αν υπάρξει πρόβλημα θα κάνει ακόμα πιο μελαγχολική την σκέψη απουσίας του ΔΔ που σε τέτοιες καταστάσεις ήταν ο κορυφαίος που κυκλοφορούσε στα ευρωπαϊκά παρκέ .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.