ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπορεί να μην αγωνίστηκαν μα χρόνος θα τους δοθεί

Μποχωρίδης, Πατ Καλάθης θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στην Α1 ανεξαρτήτως από την χρησιμοποίησή τους (ή μη) στα παιχνίδια προετοιμασίας.

Μπορεί να μην αγωνίστηκαν μα χρόνος θα τους δοθεί

Λευτέρης Μποχωρίδης, Πατ Καλάθης δεν έπαιξαν περισσότερο από…ένα λεπτό (μαζί!) στα φιλικά του ΟΑΚΑ γεγονός που προξένησε εντύπωση, ειδικά για τον πρώτο που προαλείφεται για βασικό στέλεχος του rotationγια τα παιχνίδια της Α1. Ο αδελφός του αρχηγού θα έχει τις ευκαιρίες του μέχρι τον Ιανουάριο στα παιχνίδια της εγχώριας λίγκας όπου χάρις το ύψος του και το καλό του σουτ θα μπορέσει ν’ αποφορτίσει σε «εύκολες» αναμετρήσεις Σίνγκλετον, Γκιστ, Τζέιμς.

Βοήθειες θα χρειαστούν απ΄ όλους, η σεζόν είναι μεγάλη κι ήδη η ομάδα τρέχει τέσσερα χρόνια χωρίς φάιναλ-φορ, δύο άνευ πρωταθλήματος, πράγματα που έχει να βιώσει από τον περασμένο…αιώνα με αποτέλεσμα οι (καλομαθημένοι) οπαδοί να ανυπομονούν και να ζητούν αποτελέσματα…χθες!

Σαφώς τα πράγματα στην Ευρώπη είναι δυσκολότερα με Τούρκους, Ρώσους, Ισπανούς να πληρώνουν υπεραξίες μα στην Α1 δεν είναι εύκολο να χωνέψεις ότι δύο χρόνια είσαι «κάτω» από Παπαπέτρου, Αγράβανη και Αθηναίου. Ο Παναθηναϊκός την εποχή των glorydaysείχε ως «δεύτερα» ελληνικά ονόματα τον Τσαρτσαρή, τον Χατζηβρέττα, τον Ντικούδη, άπαντες βασικότατα στελέχη της εθνικής ομάδας!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...