ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποντάρουν στο «βάρος» φανέλας

Δύο σερί πρωταθλήματα είναι …πολλά για τον Ολυμπιακό που εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες λυγίζοντας τον αιώνιο αντίπαλό του, ξεπερνώντας το κόμπλεξ κατωτερότητας που τον διακατέχει.

Ποντάρουν στο «βάρος» φανέλας

Με αυτό το υλικό ,όμως, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ οι «πράσινοι» να μην αισιοδοξούν για επιστροφή στο θρόνο της Α1. Διαβάζουμε ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, Βινς Χάντερ δοκιμάζεται στο training camp των Σικάγο Μπουλς. Ο Ελιοτ Γουίλιαμς προσπαθεί να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Γκόλντεν Στέητ.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης έκανε ρεκόρ καλύτερης θέσης στο ντραφτ για Έλληνα παίκτη. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έκανε σούπερ τουρνουά με την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έφτασε κοντά στη Μπαρτσελόνα που δεν αποθαρρύνθηκε από το γεγονός ότι ο νεαρός Σέρβος τεχνικός τα έκανε μούσκεμα στην Ελλάδα.

Κανείς εκ των προαναφερθέντων δεν μπόρεσε να συνεισφέρει αποφασιστικά στους τελικούς (με εξαίρεση τον Έλληνα σέντερ που όμως προερχόταν από τραυματισμό) τους οποίους ο Ολυμπιακός κέρδισε με «ιδρώτα και αίμα» παρότι είχε να αντιμετωπίσει σύνολο που άρχισε να χτίζεται από το μηδέν τον… Μάη!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά βλέπουν οι Παναθηναϊκοί (τους εκτιμούσαν τους αθλητές που έφυγαν παρά την απειρία τους ή την αδυναμία τους να παίξουν άμυνα, ειδικά ο Σέρβος κι ο Έλιοτ τα «έσταζαν» στην επίθεση, σίγουρα θα μπορούσαν ν’ αγωνιστούν περισσότερο στους τελικούς) και θεωρούν ότι παρά την απουσία χημείας η ομάδα τους είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή στο θρόνο της Α1.

Άξιος (και τυχερός) ο «αιώνιος» την τελευταία διετία με ένα δίπολο που έχει σκαρώσει μπελάδες (Πρίντεζης-Σπανούλης) στην από εδώ πλευρά αλλά με το μειονέκτημα ότι ΠΑΝΤΑ θα υπολείπεται του τριφυλλιού σε «βάρος» φανέλας. Μέχρι κι ο …Σανκ Πινγκ μετρά νταμπλ εναντίον τους σ’ εποχές μάλιστα που δεν έβρισκες άνθρωπο να στοιχηματίσει υπέρ των «πρασίνων» για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.