ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάντα εκεί στο κλείσιμο ολόκληρων εποχών

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το κεφάλαιο Ομπράντοβιτς ανοίξει καινούργιες σελίδες δόξας μήνες έπειτα την απόσυρση του κορυφαίου Ευρωπαίου καλαθοσφαιριστή.

Πάντα εκεί στο κλείσιμο ολόκληρων εποχών

Πως τα έφερε έτσι η τύχη στον Αργύρη Πεδουλάκη του οποίου η παρουσία στον πάγκο συνέπεσε με διπλό «τέλος εποχής» για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η αποχώρηση Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι του 2012 φαινόταν δυσθεώρητο εμπόδιο για τον σύλλογο με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης και τον κόσμο «στα κάγκελα» λόγω και των δυσμενέστατων συνθηκών που επικρατούσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το τέλος του ΔΔ σηματοδοτεί ακόμα ένα σφράγισμα των πιο λαμπρών σελίδων του τμήματος μόνο που τώρα οι συνθήκες διαδοχής (…λέμε τώρα) είναι περισσότερο ευοίωνες, άλλωστε στο ρόστερ δεν βλέπουμε Κίτσεν, Πάνκο, Αρμστρονγκ, Γιαννόπουλο, Σκορδίλη!

Ένα χρόνο τώρα η διοίκηση προετοιμάζει το πλάνο αναπλήρωσης του κενού του μέγα αρχηγού και τα αντανακλαστικά της ήταν εξαιρετικά, καλούμενη τόσο καιρό να κινηθεί σε στενάχωρο περιβάλλον λόγω της απώλειας του νταμπλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας άρεσαν κάμποσα πράγματα στα φιλικά του ΟΑΚΑ, θα δούμε περισσότερα στο Gomelsky Cup μα το βέβαιο είναι πως το ταβάνι της ομάδας θα εξαρτηθεί από την επιθετική της αποτελεσματικότητα στο σετ παιχνίδι. Ήδη οι πράσινοι τρέχουν ασυνήθιστα πολύ (για σύνολο Πεδουλάκη πάντα) επιδιώκοντας το εύκολο καλάθι μα στα ζόρικα παιχνίδια της Ευρωλίγκας χρόνια τώρα οι άμυνες σκληραίνουν (άριστος δάσκαλος σ’ αυτό τον τομέα ο κόουτς, δεν τον φοβόμαστε) και βλέπουμε πολλές καταστάσεις «πέντε εναντίον πέντε».

Καλάθης, Γκιστ, Μπουρούσης μπορούν να εξυπηρετήσουν τα πλάνα του κόουτς, οι άλλοι είναι μαθημένοι να ξεχωρίζουν σε πιο άναρχο στυλ μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...