ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναχωρούν για Σουηδία οι πρωταθλητές

Αντιπροσωπεία της ομάδας πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, αναχωρεί αύριο για τη Σουηδία, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η Χάμαρμπι, το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου.

Αναχωρούν για Σουηδία οι πρωταθλητές

Αναλυτικά:

«Το πρωί της Πέμπτης 22/9 αναχωρεί αντιπροσωπεία του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη Στοκχόλμη, προκειμένου να λάβει συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει η σουηδική Χάμαρμπι 23-25 Σεπτεμβρίου, με την οποία ο Σύλλογός μας διατηρεί εξαιρετική σχέση και μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο την είχε φιλοξενήσει στο προπονητήριο του τμήματος στη θύρα 5 του «Απ. Νικολαΐδης», σε μία λαμπρή  διεθνή εκδήλωση που περιελάμβανε μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η αγωνιστική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της πριν το ταξίδι, ενώ  το προπονητήριο της θύρας 5, επισκέφτηκε η μεγάλη δόξα της πυγμαχίας και νυν προπονητής, Γιώργος Στεφανόπουλος, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Γιάννη Αϊδινιώτη και τους αθλητές, καθώς και να χαρίσει στο τμήμα το νέο του βιβλίο. 

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην σουηδική πρωτεύουσα αποτελείται από τους:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θοδωρή Ριτζάκη (69 κιλά), Ανδρέα Κατζουράκη (75 κιλά), Γιάννη  Κασιδόκωστα (75 κιλά), Διονύση Περδικάρη (60 κιλά), Μανώλη Παπαδόπουλο (64 κιλά) και τον μικρό Παρασκευά Καλλέα (45 κιλά) από τις ακαδημίες, τον αρχιπροπονητή  Γιάννη  Αϊδινιώτη  και την Υπεύθυνη του τμήματος Μαρία Καϊάφα.

Τα ζευγάρια των αθλητών που θα ανέβουν στο ρινγκ έχουν ως εξής:

Κασιδόκωστας – Adam Belalia

Παπαδόπουλος -Arstan Lensen

Κατζουράκης – Adam Chartoi

Ριτζάκης – Ferdaws Sahar

Περδικάρης – Ali Yusefi

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...