ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτοιμος για Παναιτωλικό-Θέλτα

Πανέτοιμος ο Ιμπάρμπο

«Βλέπει» ενδεκάδα στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πανέτοιμος ο Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός επιθετικός, που τόσο έλειψε από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άξιαξ, με τους «πράσινους» να χάνουν σε ταχυδύναμη και να μην πρεσάρουν το ίδιο καλά, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πάει… καρφί για ενδεκάδα, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο το βράδυ (24/9, 20:30).

Ο Κολομβιανός, στη χθεσινή προπόνηση «πετούσε», με τον Αντρέα Στραματσόνι να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει έναν κομβικό παίκτη του, να επανέρχεται δυναμικά.

Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού στο ματς στο Αγρίνιο και ο Μπουμπάρακ Γουακάσο (δεν έπαιξε με τον ΠΑΣ), με την ενδεκάδα να μην έχει πάντως πολλές αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, παρότι είναι πολύ πιθανό να δούμε σχήμα με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και όχι τρεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.