ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Αποκτώ αυτοπεποίθηση μέσα από το σκοράρισμα»

Ο Νίκος Καρέλης, έκανε πράγματα και θαύματα στο ματς της Γκενκ με την Άαλστ, σκοράροντας τέσσερα γκολ για την ομάδα του.

Καρέλης: «Αποκτώ αυτοπεποίθηση μέσα από το σκοράρισμα»

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην Het Laatste Neiuws, αναφέρθηκε στη σημασία του να σκοράρει, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον συμπαίκτη του, Ποθουέλο, για τις ασιστ, που του «σέρβιρε».

«Μετά από κάποιες δύσκολες εβδομάδες κατά τις οποίες δεν αγωνιζόμουν πολύ, αυτό ήταν εκείνο ακριβώς που περίμενα. Χρειάζεται να έχω πίστη. Η αυτοπεποίθηση ενός επιθετικού χτίζεται μόνο μέσα από το σκοράρισμα. Είναι σημαντικό να έχεις έναν συμπαίκτη σαν τον Ποθουέλο σε αυτόν τον τομέα. Συνδυαζόμαστε τέλεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συνεπώς συχνά είμαι ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλο», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.