ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

5,5 εκατ. η ρήτρα του Παναθηναϊκού για Μπεργκ!

Στα 10 εκατ. ευρώ είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Μάρκους Μπεργκ, στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με το «τριφύλλι», με τον Παναθηναϊκό να παίρνει 5,5,σε περίπτωση αποχώρησης.

5,5 εκατ. η ρήτρα του Παναθηναϊκού για Μπεργκ!

Ο Μπεργκ θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες την τροποποίηση του συμβολαίου του και θα επισημοποιήσει την… παράταση της παραμονής του στο «τριφύλλι». Η ρήτρα αποδέσμευσης λοιπόν που έβαλε ο Παναθηναϊκός στο νέο του συμβόλαιο είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

Βέβαια επειδή οι «πράσινοι» έχουν το 55% του Σουηδού κι έτσι σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός θα πάρει γύρω στα 5,5 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.