ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ME ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Σμίγουν τα… αηδόνια!

Μετά από δύο παιχνίδια όπου η απουσία του Βίκτορ Ιμπάρμπο ήταν εμφανής, ο Κολομβιανός ετοιμάζεται να σμίξει με τον Μάρκους Μπεργκ στην πράσινη επίθεση.

Σμίγουν τα… αηδόνια!

Επικίνδυνος στην έδρα του ο Παναιτωλικός, ομάδα που έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου αφού όλα τα χρόνια που κυριαρχεί η «Ε.Ο» δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε παιχνίδια…διαπλοκής. Για τους Αγρινιώτες η έδρα, η αύρα από το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και τα προβλήματα που προέκυψαν με Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Λέτο είναι χαρμόσυνες ειδήσεις.

Βίκτορ Ιμπάρμπο και Ζαν Πολ Εμποκού χτυπούν την πόρτα της 11άδας με τον δεύτερο να δείχνει ζωηρός όσο έπαιξε με τον ΠΑΣ (βέβαια μπήκε σε σημείο που ο αντίπαλος είχε παραδώσει πνεύμα, παίζοντας με λιγότερους παίκτες) και τον Κολομβιανό να «ξεκουράζεται» δέκα μέρες.

Τον καιρό της απουσίας του κάμποσοι κατάλαβαν πόσο σημαντικός είναι αφού κανείς άλλος εκ των επιθετικών δεν έχει τον διασκελισμό, το κορμί, την κλειστή ντρίμπλα και το ξεπέταγμα. Μπορεί να έχει χάσει κάμποσα γκολ στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν αλλά έχει αναπτύξει αυτοματισμούς με τον Μάρκους Μπεργκ που στο ματς με τον Αγιαξ και στο ξεκίνημα του αγώνα με τα Γιάννενα έκανε…αμάν να πάρει πάσα της προκοπής. Η παρουσία του Λατινοαμερικάνου τον απελευθερώνει, στη Λειβαδιά με τα συνεχή του σλάλομ ο παίκτης «τρέλανε» τους Βοιωτούς και το ίδιο περιμένει από αυτόν ο προπονητής του σε λίγες ώρες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.