ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνηθισμένες οι γκέλες επί Αναστασίου

Πριν ή μετά ευρωπαϊκά παιχνίδια ο ΠΑΟ αδυνατούσε να πάρει αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα.

Συνηθισμένες οι γκέλες επί Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα από τον ΠΑΣ όσο το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11, αρκετοί επικαλέστηκαν το ακατάλληλο της ώρας με τον ήλιο να καίει και την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Στο Αγρίνιο τέτοιο θέμα δεν θα υπάρχει πρέπει όμως να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών πριν από το ματς με την Θέλτα. Οι Ίβηρες είναι το μεγάλο όνομα στον όμιλο του Γιουρόπα κι η πρόκληση της Πέμπτης είναι μεγάλη για τον πράσινο οργανισμό που δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ μεγάλο αποτέλεσμα στην Ισπανία. Το θέμα είναι πως το σαββατιάτικο παιχνίδι απαιτεί το μάξιμουμ της ενέργειας λόγω και της παρουσίας Μαντζουράκη στον αντίπαλο πάγκο (αγαπά να φέρνει μπελάδες στον ΠΑΟ) συν των προβλημάτων που προέκυψαν στις τελευταίες προπονήσεις.

Επί Αναστασίου, πάντως, είχαν γίνει συνήθεια οι γκέλες πριν ή μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πριν το 1-2 στη Μίντιλαντ ο ΠΑΟ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (1-1). Έχασε στη Μυτιλήνη από την Καλλονή (του Μαντζουράκη), πριν υποδεχθεί στη Λεωφόρο τη Ντιναμό Μόσχας (του Σαμπά!)

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηττήθηκε από τον ΟΦΗ μετά την κατραπακιά από την Εστορίλ, ενώ η διατησία πήγε σπρωχτό τον ΟΣΦΠ που νίκησε με τα χίλια ζόρια 1-0 το τριφύλλι που προερχόταν από πολύ καλό ματς στην Ολλανδία με την Αϊντχόβεν (1-1) με ανενεργό μάλιστα τον κορυφαίο παίκτη του (Μπεργκ).  Πριν παίξει με την Εστορίλ στην Αθήνα (1-1), γκέλαρε στην Τρίπολη (1-1). Βέβαια εκείνο το ρόστερ που προπονούσε ο «Ολλανδός» ούτε κατά διάνοια συγκρίνεται με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Στραματσόνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.