ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει πως και πως τον Τελάντερ

Ο Δανός έχει σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης και όταν είναι fit ο προπονητής θα του δώσει πολλές ευκαιρίες καθιέρωσης.

Περιμένει πως και πως τον Τελάντερ

Με ικανοποίηση δέχθηκαν οι οπαδοί την είδηση ότι ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις με τον Δανό να ετοιμάζεται να επανέλθει σε μερικές εβδομάδες. Ο ταλαντούχος σέντερ μπακ θεωρείται πιο αξιόπιστος από Ιβανόφ, Κουτρουμπή μα η ευπάθεια που βγάζει οδήγησε το προπονητικό τιμ να ζητήσει ακόμα ένα στόπερ (Σαμπά ή «Σίφο») που θα εξυπηρετούσε το πλάνο (3-5-2) για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δίνοντας κι εναλλακτικές στον κόουτς σε περιπτώσεις τιμωριών, ντεφορμαρίσματος ή καρτών.

Όταν ο Σκανδιναβός βρεθεί σε φόρμα θα τον δούμε βασικό, με τον ΠΑΟ ν’ αποκτά την πιο ογκώδη άμυνα στην ιστορία του με τρία κορμιά πάνω από 1.90 που στερούνται βέβαια ταχύτητας αλλά αποτελούν φόβητρα στις στημένες φάσεις κι ελέγχουν πλήρως την εναέρια κυκλοφορία.

Πόσες φορές η ομάδα δεν πλήρωσε την απουσία μπακ ικανών να κυριαρχήσουν ψηλά (ειδικά την πρώτη σεζόν του Αναστασίου παρότι Καπίνο, Νάνο, Ρισβάνη, «30», Κουτρουμπή, «Σίφο» δεν τους έλεγες και…νάνους). Κι αυτό το θέμα το έλυσε ο «Στράμα» που πρόσθεσε στο ρόστερ μπόλικο μπόι. Σε πιθανό ταίριασμα του Ράσμους με τον Βραζιλιάνο και τον Κογκολέζο προβλέπουμε ο τελευταίος να παίζει με βάθος στην άμυνα αφού ο Τελάντερ κι ο Μολέδο είναι ένα κλικ ταχύτεροί του, χωρίς βέβαια να τους αποκαλείς και…σπρίντερ!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.