Tο The Clumsies, μετά από το επικό περσινό brunch fest με τους κορυφαίους σεφ της Αθήνας, φέτος φέρνει δύο από αυτούς για όλο το χειμώνα. Η ιδέα είναι απλή. Ο Jean-Charles Métayer (σεφ του πολύ καλού Premiere στο Intercontinental) και ο αδερφος του, Sebastien (ίσως ο κορυφαίος αρτοποιός στην Αθήνα αυτή τη στιγμή) δημιούργησαν 6 πολύ ιδιαίτερα σάντουιτς, τα οποία είναι στην καρδιά του brunch που σερβίρεται στο Clumsies κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Από beef stew με κόκκινο κρασί, ή το εντυπωσιακό pork belly που έρχεται σερβιρισμένο μέσα σε χωριάτικο καρβέλι, μέχρι την πειραγμένη εκδοχή της carbonara και το παιχνιδιάρικο fish and chips, είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ιδανική επιλογή. Δεν θα παραλείπαμε και τα καταπληκτικά bao buns ή ένα από τα κοκτέιλ του bar που — διόλου τυχαία — βρέθηκε πέρσι στο #22 της λίστας του Drinks International με τα 50 καλύτερα του κόσμου.
Πηγή: athensmagazine.gr