ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οταν ο Στόγιαν πήγε στους φίλους του στην εξέδρα (vid)

Σαν σήμερα το 1994, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Σπόρτινγκ, με το φτωχό 42-40.

Οταν ο Στόγιαν πήγε στους φίλους του στην εξέδρα (vid)

Στο τελευταίο ντέρμπι του Νίκου Γκάλη και με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και τον Πάσπαλιε, με τον Βολκόφ να πηγαίνει στους “ερυθρόλευκους”, η χρονιά είχε αρχίσει με μεγάλη ένταση. Στο κλειστό του Σπόρτινγ, 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού από τη μια και άλλη τόσοι από την άλλη, με τους οπαδούς των πράσινων, φυσικά, να κερδίζουν τη μάχη της κερκίδας.

Επειτα από ένα κακό ματς, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον  Στόγιαν Βράνκοβιτς να πηγαίνει στην κερκιδα και να γίνεται “ένα” με τον κόσμο

Ολυμπιακός (Ιωαννίδης): Μπακατσιάς, Σιγάλας 4, Τζόνσον 9(1), Νάκιτς, Φασούλας 4, Τόμιτς 5(1), Τάρλατς 13, Βολκόφ 5.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Πολίτης): Αλβέρτης, Σόκ 9, Γκάλης 11, Παταβούκας 3(1), Πάσπαλι 5, Γιαννάκης 3(1), Βράνκοβιτς 1, Πετσάρσκι 5.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.